Podcast

Tack alla lyssnare på PodBean som följer oss och delar livets goda med oss!

Om du inte har lyssnat ännu, så kanske är det dags?!

Klicka  här.


Vi pratar om livet i vår Effortlessliving podcast!

Här hittar du ljudfiler där vi samtalar om olika ämnen i livet och hur vi  med hjälp av attraktionslagen skapar våra liv och mår bra av. De öppnas i Soundcloud.

Med dessa  samtal vill vi dela med oss det vi lever efter och hur vi ser på allt vi möter i livet. Vi mår bra och vi vill att även du ska må bra! Du hittar oss på dom flesta pod-plattformen, sök på Effortlessliving! 


"Jag vill bara tacka för allt som ni och eran podd har gjort för mig den här hösten och vintern. Jag har haft en hektisk tid och för att centralisera mig själv i denna tid har jag lyssnat på er podd när jag har gått eller ridit i skogen. Det har varit guldvärt!!

Era samtal har guidat mig till så många klarheter som kommer/har förändra/t mitt liv till det bättre. Jag är så tacksam för att jag har fått upp ögonen för attraktionslagen då den nu är en självklar del av min vardag. 

Denna julen hade jag som mission att sprida er podd till mina nära vänner/familj som jag vet kommer inspireras av era ord. Jag såg det lite som en julklapp till dem när jag tipsade de om den och alla har älskat den! Er podd är den bästa presenten jag gav till mig själv 2018 och jag ser framemot många timmar tillsammans med er i i lurarna i 2019 också. Hoppas också kunna ta mig upp till Stockholm för någon av era workshops någongång!! 

Ta hand om er!! 
Kram Emilia" ️

"Har precis lyssnat på eran podd. Ni är sååååå bra vill jag bara säga! 🌸

Ni lyfter och förklarar på ett väldigt tydligt och pedagogiskt sätt, tydliga och konkreta exempel, ni har ett skönt flow, kompletterar varandra fint och så bra sammanfattat! Fortsätt leverera. Tack för att ni delar med er. Kram från mig!"

" Hej! Vill bara tacka för en fantastisk podd! 
Jag har känt till attraktionslagen sedan boken Secret kom, men kunde inte ta till mig budskapet då. Mått väldigt dåligt i stora delar av mitt liv, men har den senaste tiden gjort en helomvändning mycket med hjälp av er podd! Mina vänner känner knappt igen nya positiva Marie. 
Jag förstår nu hur mycket mina tankar påverkat mycket av mitt liv. Det är så solklart nu. Universum tar märkliga vägar ibland. Förväntar mig inget, släpper år Universum att avgöra om han är the one

eller inte ;) 
Tack tack för att ni finns!!! Bästa podden️. 
Soliga hälsningar, Marie"

 "Hej på er,
Först, tack för er fantastiska podd som på sistone har blivit min favorit!
Jag har ganska länge försökt att förstå hur LOA funkar.
Alltså hur jag praktiskt kan använda det i mitt liv. 
Tidigare kändes det som att jag försökte lura mig själv in i rätt mood men nu, med en del av dom verktyg jag hittat genom er, börjar jag känna att det funkar.
Först förstod jag inte ens vad som hände...
Men så en dag så slog det mig att humöret, målen och mitt fokus hade skiftat.
Så tacksam!! För mig är det här så stort och har hjälpt mig att se saker som tidigare känts svåra på ett helt annat sätt.

Och igen, tack! Det är fantastiskt att få ta del av era tips och trix.
Ha en mjuk dag / Johanna"

Jaana Soursa

Harnet Ogbazghi