Vi på video

Du blir helt enkelt vad du tänker.


Du är som en stor magnet som drar till dig det du går runt och tänker på.


En skrämmande tanke då vi tänker en del negativa tankar, men fantastisk tanke när du lär dig att bemästra den här kraften.

Tankar, känslor och attraktionslagen

Katarina Kjerfve från Hitta Vidare intervjuar oss.


Dina tankar och känslor kan vara sanna eller falska. Oavsett så påverkar de ditt liv på flera sätt. Men du kan faktiskt påverka dina tankar och därmed hur ditt liv utvecklas.

Harnet och Jaana har tillsammans skapat "Effortless Living" där de delar sina kunskaper och erfarenheter t ex i form av workshops med alla som vill fundera och diskutera olika frågor i sina liv. Roligt har de alltid.


Hitta vidare intervjuar om allt som får oss att må bättre. Vilka erfarenheter och insikter kan vi få när det gäller kropp, själ och inställning till livet?  Katarina Kjerfve har i många år intresserat sig för vad som får oss människor att må bra, få energi och viljan att göra något i sitt liv. Det handlar även om vad som inte får oss att må bra och hur man undviker eller hittar vidare från ett dåligt läge. Med intervjuerna vill hon peppa och inspirera andra som kanske liksom hon söker efter en harmoni i kropp och själ.  Besök henne på Facebook.com/hittavidare och gilla och dela om du tycker om intervjuerna.  Har du tips om någon person som borde intervjuas eller om du själv vill ställa upp på intervju, maila till hittavidare@gmail.com.